Something else
Ff een bericht tussendoor.. Heb vandaag de Nevis bungy jump in Queenstown gedaan. De sprong was zo tof en op een geweldige plek, 134 meter hoog!! De derde hoogstebungy jumpter wereld.
Hieronder de link naar mijn filmpje en wat foto's!!!
OH MIJN GOD!!!!!!! You F*CKING IDIOT!!!! Whahaahaaha vet gaaf, zou ik noooooooooooiiittt durven!!!
Kussie
WOOOOOOOOOOOOOWWWWWWW!!!!! Diep respect!!!!! Erg gaaf dat je het gedaan hebt...........
No way dat ik dat ooit gedaan had!
Dikke kus van ons
hey nik
goed gecast die stuntvrouw !
echt lijkt als twee druppels water op jou!
jlv
nou ff zonder dollen
ik ben wel heel trots op jou
ik had het niet gedaan: mijn maaag draaide zich om tijdens het kijken
luv you
Nou heb ik nog zo gezegd: "DOE GEEN DINGEN DIE IK OOK NIET ZOU DOEN" Ik kan je zeggen, dit is er een van. Neemt niet weg dat ik je wel erg cooooool vind dat je dit hebt gedaan. Ik heb hem wel 5 keer bekeken en vraag me nog steeds af of ik het wel aan Oma zal laten zien. 1000 kussen voor deze coole bunjeejumper.
GATVER!!! Zeven kleuren ............. Wel ontzettend gaaf hoor. Ben je toch een stoer wijf. TOPPIE.
En nu weer even normaal he..
Kussies
Helemaal VET!!
Is het nog steeds 200NZD? Heb je de dvd erbij? Heel veel plezier nog in QTown.....!!
he ontzettend gek wijf!!!!!!
ik moet een schone broek aan trekken, wat ben jij een coole kikker zeg!!! Had ik never nooit niet gedaan!
heel veel plezier daar nog en ga door met die leuke verhalen en foto's die zijn te gek!!
dikke kus
Wat ben je ook een dappere dodo! Echt super gaaf. In zo'n mooie omgeving zou ik het ook nog wel is willen doen (:
Op het filmpje lijkt het net alsof je niet meer omhoog veert, echt freaky.
Ben benieuwd naar de pics van het crocodile wrestling dat vast ook in de planning staat ;)
Smoochie!
Hey Nik / lefgozer / waaghals,
Echt heel stoer van je! Velvet revolver vond ik ook echt te gek gekozen. Veel liefs!
P.S. Ga zo door, want ik geniet enorm van je mooie verhalen.
Lieve Nikki,
Wat een stoere actie!!! Heb het filmpje helaas niet in z'n geheel kunnen zien(i.v.m. de geweldige internetsnelheid op Saba) maar de foto's spreken voor zich.......doodeng.
Groeten vanaf een warm Saba.
''ff een bericht tussendoor'' noemt ze dat . . .
Haleloejaaaa! Nik maakt een sprongetje en gaat meteen voor niet minder dan de hoogste bungy jump ter wereld! Helemaal kick!
Kus Con
Heej gek!
Laat eens wat meer van je horen?! Ben zo benieuwd naar je nieuwe avonturen!!! Ondertussen heb ik ook zo'n gek blog aangemaakt: julia.reismee.nl. Kun jij ook lekker meelezen!!! :)
4 April vertrek ik!
Dikke kus,
Julia
Leukerd!!!
OMG!! Je moeder had het al verteld, maar nu ik het zo gezien heb..... Wat ontzettend stoer, echt heel cool! Je twijfelde geen seconde!!! Echt super vet!
Dikke kus!
...........vreeeeselijk!!!!!!!!! ............Stoer !!
Diep respect voor je moed!!